Aktiviteetit

Lionsklubien tärkein palvelun kohde on oma lähialue ja asuinympäristö. Erilaisilla klubien päättämillä palvelu- ja varainhankinta-aktiviteeteilla tuemme lasten ja nuorten tervettä elämää ja kehitystä, autamme vammaisia, ikääntyneitä, perheitä ja muita apua tarvitsevia. Klubien toimintaan voit tutustua klubisivuilla.

Keräämme myös klubien tapahtumakalenteriin yleisötapahtumia, joihin pääset tutustumaan tästä.

Yhä enenevässä määrin klubeilla on myös yhteisiä aktiviteetteja, kuten Oulussa elokuussa 2022 järjestetty Lions-ravit tapahtuma ja maaliskuussa Kuuskan lasten talvitapahtuma. Lasten  Leijona-hiihtoja järjestetään ympäris piirin aluetta runsaasti.

Lisäksi osallistumme kansallisiin ja kansainvälisiin projekteihin. Esimerkiksi toimintakaudella 2016–17 keräsimme Punainen Sulka -kampanjalla noin 3 miljoonaa euroa Suomen nuorisolle. 

Maailmanlaajuisesti on viisi palveluteemaa: näkökyvyn suojelu, nälän vähentäminen, ympäristö, lasten syöpäsairaudet sekä diabetes.

Toimintamme on yleishyödyllistä ja voittoa tavoittelematonta, ja kaikki keräämämme varat luovutetaan lyhentämättömänä tukien saajille.

Arja Kurkinen
piirin palvelujohtaja 
LC Sotkamo
arja.kurkinen(at)lions.fi